Ekspertise

Erfaring

Siden 1993 har Telemark Kildevann vært med på å forme den skandinaviske drikkevareindustrien. Hovedårsaken til at vi har eksistert i lang tid er kompetansen som utgjør bærebjelken i vår daglige drift. En omfattende industri- og detaljkunnskap gjør at vi samlet har en solid organisasjon som ivaretar de ansattes og kundenes interesser på en best mulig måte.

Read more
Bleu Bleu

Innovasjon

Vi opererer i en dynamisk bransje, der de selskapene som raskt tilpasser seg og driver innovasjon vil få et konkurransefortrinn. Telemark Kildevann har tilliten og gjennomføringsevnen som trengs, noe som betyr at vi tør å være først ute med innovative og nødvendige endringer.

Vann Vann

Produktutvikling & Rådgivning

Vi må forstå kundene våre nesten bedre enn de forstår seg selv. Vi må forutse behov som kunden ikke vet at de har før de erkjenner dem. Samtidig må vi bruke kunnskapen til å lage enda bedre produkter, gi verdifulle råd og ha fullt fokus på alle de små detaljene som bidrar til suksess.

Produksjon

Drikkevarene på Telemark Kildevann er produsert av lokale entusiaster. Siden begynnelsen har vi produsert mer enn 1 milliard flasker vann, brus og andre drikkevarer på våre to produksjonsanlegg med Europas mest moderne teknologi.

Private Label

I mer enn 20 år har Telemark Kildevann vært den foretrukne partneren til å produsere de største norske dagligvarekjedenes egne merkevarer på drikke. Samarbeidet med detaljhandelens største aktører gir oss stolthet, og vi er opptatt av å fortsette å levere kvalitetsprodukter gjennom en effektiv produksjon, nå og i fremtiden.

Contract Packing

I samråd med våre kunder kan vi utvikle og produsere et bredt spekter av produkter på en PET-flaske. Vi har også et eksisterende bredt spekter av smaker og flasker som er lett tilgjengelig for bruk etter behov hos kundene

Bluuu Bluuu

La oss snakke om kildevann!

Send oss en e-post ved å bruke dette skjemaet, eller ta direkte kontakt med vår produktansvarlig. Vi ser frem til å høre dine idèer!

Thank you for inquiry!
There was an error