Norskvann

Naturens egen drikk

Rett fra den omliggende naturen i den lille landsbyen Fyresdal i Telemark fylke, henter vi ut krystallklart vann fra noen av de reneste vannkildene i verden. Med vårt moderne produksjonsanlegg kan vi produsere et bredt omfang av produkter etter kundens spesifikasjoner.

Et Norge i miniatyr

Naturskjønne Telemark fylke er et "Norge i miniatyr" med fjorder, fjell, skog, innlandsvann og elver. Dette vakre uberørte miljøet er et av de mest populære rekreasjonsområdene i Norge. Vi elsker friheten som nærkontakt med uberørt natur og frisk luft kan gi oss - den norske måten å leve på - sommer som vinter.

Bildejj1

Fyresdal er rikt på vill natur, der mennesker har bodd i mer enn 3000 år. Her kan du se gamle middelalderske trehus og enda eldre vikinggraver. Vi er stolte av å bidra til å holde denne tradisjonelle delen av Norge i live - gjennom å videreføre noe av "essensen av Norge" - Telemark Kildevann - til verden.

Vann

Naturens egen drikk

Vårt vann er blant de reneste drikkevann på markedet, hentet ut fra noen av de få kildene i landet som tillates å klassifiseres som naturlig mineralvann. Dette betyr at vannet har en naturlig renhet og en kombinasjon av mineraler og salter som gjør det til et unikt naturlig mineralvann - uten tilsetningsstoffer, fri for forurensning og "menneskelig berøring".

Den unike kombinasjonen av mineraler gir et mykt, skånsomt vann med et eksepsjonelt lavt nivå av totale oppløste faste stoffer (TDS ca. 13).

La oss snakke om kildevann!

Send oss en e-post ved å bruke dette skjemaet, eller ta direkte kontakt med vår produktansvarlig. Vi ser frem til å høre dine idèer!

Thank you for inquiry!
There was an error