Hei

Om selskapet

Telemark Kildevann er et av Skandinavias ledende selskaper innen private label-produksjon til de største nordiske dagligvarekjedene og contract packing for velkjente internasjonale merkevarer i tillegg til eksport av vann. Telemark Kildevann består av to produksjonsfasiliteter, Telemark Kildevann i Fyresdal, Telemark og PetPack Drikker i Aurskog, Akershus.
Vår historie

Historien om oss begynte i det små for mer enn to tiår siden. I dag leverer vi blant annet vann fra egne kilder og er et av Skandinavias ledende selskaper innen produksjon av egne merker for dagligvarekjeder (private labels) og store internasjonale merkevarer.

Dette er en historie som handler om nærhet til lokalmiljøer og innsikt om internasjonale trender. Om kompetente medarbeidere, tydelige mål og vilje til endring. Det er også historien om å trives i rollen som utfordrer og om hardt arbeid for å skape en lønnsom og trygg arbeidsplass.

I 20 år har vi utfordret oss selv og ikke falt for fristelsen å gjenta tidligere suksesser. Troen på nyskapning gjør at vi i dag kjennetegnes som en aktør som leder an i produktutvikling som blir morgendagens standard. Samtidig som vi tør å investere i topp moderne produksjonsutstyr, riktige lokasjoner og bruke vår kompetanse til å gi verdifulle råd til kunder og samarbeidspartnere.

Resultatet av denne tenkemåten er at historien vår også er en historie om tillit. Fordi når markedsledende aktører velger nettopp oss, er hovedgrunnen at de stoler på oss. Vi beviser daglig at vi forvalter deres merkevarer på en trygg måte.

Den tilliten skal vi også gjøre oss fortjent til i fremtiden. Igjen og igjen.Å lykkes sammen

Vi legger sjela vår i å lykkes sammen. For TKV/PPD er nemlig samarbeid den eneste måten å skape gode resultater på både kort og lang sikt. Oppskriften er like enkel som den er krevende: Vi lykkes sammen når medarbeidere våre spiller hverandre gode og trekker i samme retning. Og vi lykkes sammen når vi effektivt leverer gode kvalitetsprodukter til våre kunder.

Sånn må det være i en bransje med knalltøff internasjonal konkurranse og syltynne marginer. Vi måles på produktet og tjenesten vi leverer her og nå. Verken mer eller mindre.

Derfor skal vi være stolte av at vi har dyktige ansatte med stor fagkunnskap på alle nivåer. Ansatte som har bred kompetanse på alle detaljene i produksjonslinjene, innovasjon og å forstå markedsutviklingen. Når vi er åpne og løsningsorienterte i møter med kolleger og kunder, så skyldes det mange års innsikt om hvor viktig det er å være fleksible og ha fokus på resultatet.

Og fordi vi vet at vi er best når vi lykkes sammen.Våre kunder

Vi har privilegiet å samarbeide med noen av de største merkevarene, nasjonalt og internasjonalt. Vårt fokus på kvalitet, fleksibilitet og fantastisk vann gjør oss til en trygg og pålitelig leverandør.

Sikkerhet og kvalitet

Markedet vi opererer i er preget av strenge krav og forventninger til sikkerhet, høy kvalitet, effektivitet og samsvar med nasjonale og internasjonale lovverk. Slik måles vi, og det er dette som avgjør om vi fortsetter å ha kundens tillit. Derfor vil vi aldri gå på akkord med kvalitet.

Vi er sterkt investert i å oppfylle kravene til produksjon av næringsmidler ved å planlegge og drifte i samsvar med:

· Nasjonale lover og forskrifter

· Internasjonale standarder

· Kundekrav

· Interne selskapskrav

Vår posisjon i markedet oppnås gjennom langsiktige forretningsforhold, kompetanse, kontinuerlig forbedring og lydhørhet for våre kunder og deres krav. Vi overholder relevant lovverk for matsikkerhet, hygiene, allergener samt sporbarhet og opprinnelse.

Vi er stolte av at våre produksjonsanlegg oppfyller de høyeste industristandarder. Som en produsent som holder ISO 9001-sertifiseringen, så vel som FSSC 22000-sertifiseringen, kan våre kunder være sikre på at vi håndterer deres merkevarer med den største sikkerheten i bransjen.

I tillegg til dette, er våre produksjonsanlegg klassifisert og sertifisert av det norske mattilsynet, sertifisert og revidert av flere store industriaktører som Coca-Cola, Carlsberg, Schweppes / Suntory, TINE og store skandinaviske dagligvarekjeder. Nylig har vi dessuten mottatt the Global Compliance Certification.X

La oss snakke om kildevann!

Send oss en e-post ved å bruke dette skjemaet, eller ta direkte kontakt med vår produktansvarlig. Vi ser frem til å høre dine idèer!

Thank you for inquiry!
There was an error